Als ik toch een toverstokje hadAls ik toch een toverstokje had…
Dan zorgde ik ervoor dat jouw verhaal zichzelf schreef en dat iedereen jouw boek wilde kopen.
Alleen. Ik heb het nog niet gevonden. Dat is jammer, of eigenlijk ook niet.

Want een boek schrijven zorgt voor heel veel nieuwe inzichten. Niet alleen voor de lezers, maar ook voor jou, de schrijver. Je krijgt meer inzicht in de waarde van jouw kennis en ervaring en je loopt tegen je eigen beperkingen aan. Een boek schrijven is een lang traject. Hoe ga je jouw schrijftijd borgen? Durf jij te kiezen voor je boek en de lezers? En hoe ga je om met feedback? Je gaat jouw kindje de wijde wereld insturen als je je boek publiceert. Zou je dat allemaal écht willen missen?

Hoe schrijf je een boek?

Alleen. Je bent soms de draad kwijt. Je weet niet meer wat je nu precies wilt schrijven en voor wie. Je hebt heel veel losse teksten, maar geen boek.

Ga terug naar jouw waarom. Waarom besloot je om een boek te schrijven en voor wie? Wat wil je de lezers geven? Hoe kun jij hen helpen? Zorg voor een raamwerk in de vorm van een blauwdruk c.q. boekplan. Alleen waar begin je nu? Het is lastig om overzicht te houden. Je moet ergens beginnen.

Mijn toverstokje

Wat nu? Dan heb ik toch een toverstokje om van die verzameling een geheel te maken. Een boek vanuit jouw waarom, voor de ideale lezer. Natuurlijk, jij moet het doen. Maar ik ben er voor jou en bied je het raamwerk. In mijn training ‘Jouw boek- en schrijfplan voor een kick-start van je boek‘, gaan we samen twee dagen aan de slag met de blauwdruk van je boek, zodat je daarna wél een boek kunt schrijven en geen verzameling van losse teksten hebt. ook zorgen we voor een gedegen schrijfplan.

Dus laat je mij mijn toverstokje gebruiken en leggen we samen het fundament van je boek?