commitment is het sleutelwoord“Ik heb geen tijd om mijn boek te schrijven”. Hoe vaak ik dat niet hoor. “Ik ben ondernemer en mijn klanten gaan voor.” Je klanten zijn ook belangrijk natuurlijk. En realiseer je dat jij je klanten echt geweldig helpt met het boek dat je gaat schrijven. Dus, ga voor Commitment!

Rogier van Hoorn heeft samen met zijn partner een bedrijf, hij heeft een gezin met jonge kinderen. Best een druk bestaan dus. Toch hielp ik hem met het schrijven van zijn boek ‘10 Gezonde werkgewoontes’, dat op 27 september 2016 is verschenen.
Ingrid Smit heeft al 29 jaar diabetes 1, zowel haar man als zij zijn ondernemer en ze hebben vier kinderen. Ze schreef in mijn VIP programma haar boek ‘De kracht van diabetes’ dat op 14 november 2016 is verschenen.
Reina Janssen werkte interim en start nu echt als ondernemer, dat is een hele ommezwaai, ook haar boek ligt in de winkel.

Wat is jouw excuus?

Neem ik je nu niet serieus? Natuurlijk wel. Het is zo herkenbaar. Ook ik laat anderen vaak voorgaan. Wat zijn mijn excuses?

  • Mijn klanten hebben altijd aandacht nodig voor hun boek
  • Een gezin vraagt ook veel van mijn energie
  • Mijn business moet wel door draaien
  • Ik heb behoefte aan vrije tijd en ontspanning

Het is allemaal waar. Maar ik ben er klaar mee. Want mijn boek gaat jou namelijk perfect helpen bij het schrijven en promoten van jóuw boek. En laat ik eerlijk zijn: ik maak tijd vrij om Facebookberichtjes te lezen, een hele serie ‘The Bridge’ in een week via Netflix te kijken, te surfen op internet en niet meer te weten waarnaar ik op zoek was. In die tijd kan ik ook schrijven. Mijn klanten hoeven echt niet 24 uur per dag aandacht, dat kan ik prima afbakenen en ze zijn helemaal niet veeleisend, maar heel begripvol. Mijn kinderen zijn 11 en 15 ze begrijpen dat ik dagelijks een uur aan mijn boek schrijf. Mijn business draait alleen maar soepeler als mijn boek over mijn expertise in de winkel ligt. En als mijn tijdsbesteding klopt, kan ik veel beter ontspannen.

Wat zijn jouw excuses? Stuur ze maar naar mij; de meeste zal ik meteen pareren. En laten we eerlijk zijn, hoelang kun je nog aan mensen blijven vertellen dat je dat boek gaat schrijven als het er in werkelijkheid nooit komt?

 

Ben jij ook klaar met je uitstelgedrag?

Dat is mooi, want ik ga jou helpen! Wat jij nodig hebt is commitment bij je boek.  Daarom heb ik dé kleurrijke schrijfgroep opgericht, zodat jij weer gaat schrijven en dat blijft doen.

Wat ga je doen? Tijd vrij maken, plannen, maar vooral schrijven. Je krijgt dit keer geen tips over hoe je schrijft; het gaat nu echt om dat je eindelijk voortgang maakt.

Klaar voor Commitment?

Ben je er klaar voor om dit commitment aan te gaan? Meld je nu aan!