Geef je boek niet opZo’n drie jaar geleden zag ik het heel even niet meer zitten met mijn boek. Ik was al best goed gevorderd.
Weken had ik eraan gewerkt. Maar op een bepaald moment, midden in het proces, voelde ik paniek. Ik zou mijn boek nooit op tijd klaarkrijgen. Een boekpresentatie zonder mijn boek. Ik zag het al voor me. Een schrijfcoach en auteur van niks.

Gelukkig had ik een goed schrijfplan. Ik wist precies wat ik wanneer moest doen. Daarnaast lag er natuurlijk mijn blueprint. Ik wist waarom ik mijn boek schreef, voor wie en de hele structuur stond op papier. Ik hoefde alleen nog maar te gaan schrijven.

Je kan niet meer doen dan je best, zei ik constant tegen mezelf.

Mijn boek verscheen op 14 maart 2014 en ik mocht mijn verhaal delen in alle onderwijsbladen, ik kreeg twee pagina’s in Trouw Groen en was met 6 kinderen op de radio bij Vroege Vogels. En wat bleek? Dat was nog maar het begin. Omdat ik nu in het bestand stond van journalisten, werd ik daarna ook nog een paar keer als schrijfcoach benaderd voor verschillende radioprogramma’s.

Stel je eens voor dat mijn angsten om te mislukken me hadden tegengehouden? Wat als ik had besloten om mijn boekpresentatie toch maar af te blazen? Als ik niet door was gegaan met het schrijven en publiceren van mijn boek?

  • Dan zou ik niet de meest belangrijke les ooit geleerd hebben
  • Dan hadden al die lezers van mijn boek mijn inzichten gemist
  • Dan had ik niet al mijn ervaring en kennis met jou kunnen delen

Dus mijn boodschap voor jou is:

Wat jou ook tegenhoudt, laat dit niet gebeuren!

Wat houdt jou tegen?

  • Is het het maken van een blauwdruk van je boek? Het is moeilijk omdat je het niet kent. Als je het weet is het eenvoudig en het gaat je veel tijd en geld schelen.
  • Is het de angst dat niemand jouw boek wil lezen? Met mijn lessen bouw je een basis als een huis.
  • Is het de angst dat het veel te veel werk is en dat je nooit de tijd zal hebben om dat complete plan voor je boek te maken? Ik heb alle stappen al voor je uitgewerkt. Van je waarom, tot de start van je boekpromotie. Ik ga je helpen.
  • Is het de angst dat je niet weet wat je moet doen? Zei ik al dat ik een stap-voor-stap plan heb? :)

Laat je niet tegenhouden

Alhoewel ik niet kan garanderen dat je een bepaald inkomen gaat verdienen met je boek en dat het je onmiddellijk meer klanten op zal leveren, kan ik je wel vertellen dat mijn klanten het verschil merken.

Ik geef je alle gereedschap en stappen die je moet nemen. Ik geloof zelfs dat mijn online bootcamp het is voor jou. Je gaat dingen leren waarvan je nog niet eens wist dat je ze moest leren. Dingen waarover je nog nooit hebt nagedacht. Alles wat ik je leer, doe ik zelf, heb ik zelf ervaren en heb ik zelf als resultaten ondervonden. En natuurlijk weet ik de resultaten van mijn klanten.

Weet je hoe dat voelt, je eigen boek in je handen?
Online bootcamp Schrijf de basis van je boek
Jij kunt het ook. Laat je niet tegenhouden, ga nu aan de slag met je boek!

Wil jij ook aan de slag met mijn stappenplan? Dat kan. Dus wacht niet te lang. Stel je voor… jouw boek.

Je vindt alle informatie over de online bootcamp HIER.

Schrijf de basis van je boek!