Verdienen met online programma's Katinka MichielsAls je als ondernemer een boek schrijft, wil je waarde geven aan je lezers, maar natuurlijk wil je dan ook je investering in je boek (meer dan) terugverdienen. Hoe doe je dat? Katinka Michiels is met haar boek ‘Verdienen met onlineprogramma’s, in 5 stappen naar meer klanten & meer omzet’, een mooi voorbeeld.

Maak van je ideale lezer je ideale klant

Hoe maak je van je ideale lezer nu ook je ideale klant? En hoe zorg je ervoor dat de lezer via je boek op je mailinglijst komt en uiteindelijk ook een programma van je koopt? Ik geef je tips.

  • Geef waarde in je boek en laat zien wat de volgende stap is na het boek.
  • Zet een link naar weggever, programma in je boek.
  • Geef een workshop over je onderwerp tijdens je (online) boekpresentatie en bied daar een programma aan.
  • Organiseer een online boekpresentatie via een webinar of Facebook live zodat je mailinglijst groeit of je meer likes (en dus volgers/fans) krijgt voor je Facebookpagina.
  • Maak een pagina op je website specifiek voor je boek of gebruik een link naar de verkooppagina. Zorg ervoor dat bezoekers meteen kunnen klikken en je boek kunnen kopen.
  • Koppel een weggever aan je boek. Denk aan een werkboek, een stappenplan, een checklist, een gratis online programma. Zo worden je lezers ook je potentiële klanten. Zorg voor een goede funnel. Leid de lezer van je boek naar je weggever en daarna naar een betaald aanbod.
  • Organiseer een event of lezing over het onderwerp van je boek en geef daar je boek cadeau en/of doe een aanbod naar een programma of een training.
  • Maak een online programma bij je boek waarbij je de lezer waarde geeft en een call-to-action doet voor een betaald programma.

Wil jij je boek koppelen aan een online programma?

Katinka MichielsWil je een online programma maken bij je boek? Start dan met het boek van Katinka Michiels en ga ‘Verdienen met online programma’s’. Bij het boek hoort (natuurlijk) een gratis online programma, waarbij je meteen de eerste stappen zet op weg naar jouw programma.

Het boek leest makkelijk, Katinka neemt je bij de hand en leidt je door de 5 stappen. Gooi het boek in je koffer en lees het op je vakantieadres, zodat je na je vakantie vol energie aan de slag kunt met je online programma’s.

Bestel het boek!

P.s. Lees niet alleen haar boek, maar kijk ook naar de boekmarketing van Katinka. Laat je inspireren.

Heb jij een andere tip over hoe je je boek aan je bedrijf koppelt? Reageer dan onder dit blog.

Schrijf jij een boek?
Heb je een boekidee, maar weet je niet of het levensvatbaar is? Loop je halverwege vast of wil je hulp bij je boekpromotie? Dan help ik je graag. Ik heb verschillende online programma’s maar voor het beste resultaat gaan we echt samen aan de slag. Durf jij? Start hier!