Jolanda Pikkaart en katinka Michiels werken aan structuur.Afgelopen week was in aan de kust in België. Drie dagen werkte ik met Katinka Michiels aan mijn bedrijf. Want ik vergeet mezelf weleens en richt me vooral op de boeken van anderen.
Samen werkten we aan het fundament van mijn bedrijf. Wat is mijn passie, wat mijn missie, wat werkt het beste voor mij en wat voor mijn klanten?

De basis van mijn bedrijf
Na drie dagen ging ik niet alleen aan de slag met mooie plannen, er lag ook een goede structuur voor mijn bedrijf en een stappenplan voor mijn klanten. Van een gratis online training, naar een online bootcamp en meer.

Ik ben weer vol energie en de komende weken zullen jullie het verschil zien in mijn nieuwsbrief en e-mails en natuurlijk op mijn site.

Structuur, basis en fundament
Het klinkt misschien helemaal niet spannend. Maar wat is jouw boek zonder structuur? Een verzameling letters, meer niet. En achteraf is het een hoop werk om van die grote stapel met tekst weer een boek te maken.

 

Waar bestaat die structuur dan uit?

  • Het bepalen waarom je een boek wilt schrijven
  • Besluiten voor wie je je boek schrijft; dat is je ideale lezer.
  • Een lezersbelofte doen bij je ideale lezer
  • Een vorm en insteek kiezen; hoe ga jij je verhaal vertellen?
  • De eerste versie van je achterflaptekst
  • De titel en ondertitel van je boek
  • Je hoofdstukindeling
  • Een schrijfplan maken
  • Starten met je publicatieplan.

De basis van jouw boek
Begin je nu te zuchten en denk je. Jeetje, waar haal ik de tijd vandaan? En waar begin ik?

Geen zorgen. Daar heb ik natuurlijk al over nagedacht. In mijn online bootcamp, behandel ik dat allemaal, en meer. Je gaat acht weken aan de slag en stap voor stap ontstaat de basis van jouw boek. Wat wil je nog meer?

Vertel mij meer!